Set vosek in olje SPECIAL EDITION by RICKI HALL – BOOZE & BACCY

76.00€

Set sestavlja:
– BOOZE & BACCY olje za brade (50 ml).
– BOOZE & BACCY vosek za brke (15 ml).

Olje: Kapitan predstavlja ultimativno olje, ki brado obogati z vitamini in minerali. Naj bo vaša brada še gostejša in negovana z oljem izpod njegovih rok, ki vzpodbuja rast močne in prijetne brade.
Skrbno izbrana mešanica čebeljega voska in eteričnih olj, skupaj ustvarjajo razkošne bazne note s pridihom svežih listov tobaka, prašnega aromatičnega kadila, javorja, olesenelega hrastovega mahu in tople eksotične vanilije. V srednji noti začutimo še vonj svežega hmelja in sladkobo mirte zalito z vonjem svežega ruma in tropske pomaranče.
Vsako olje je ročno mešano v majhnih serijah in vam na voljo v steklenički jantarjeve barve opremljeno s stekleno pipeto za natančno doziranje.

Sestavine: Čebelji vosek, eterična olja.

Vosek: Skrbno izbrana mešanica čebeljega voska in eteričnih olj, skupaj ustvarjajo razkošne bazne note s pridihom svežih listov tobaka, prašnega aromatičnega kadila, javorja, olesenelega hrastovega mahu in tople eksotične vanilije. V srednji noti začutimo še vonj svežega hmelja in sladkobo mirte zalito z vonjem svežega ruma in tropske pomaranče. Nasveti za popolni videz brk. 1. Korak: vosek shranjuj na sobni temperaturi, 2. Korak: s konico nohta zajemi manjšo količino voska, 3. Korak: vosek segrej med prsti in ga nanesi ter razmaži po brkih, 4. Korak: za top zaključek uporabi manjšo količino voska in si privihaj brke…ter osvajaj!

Sestavine: čebelji vosek, mineralna olja in eterično olje.

 

Šifra: #sbb. Kategorij: , , .

Ocene uporabnikov


Zaenkrat še ni nobenih ocen.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko ocenijo izdelek.